Autor Tema: [RECRUITMENT APPLICATION] LOS SANTOS CITY GOVERNMENT - Spencer Waller  (Posjeta: 82 vremena)

Spencer Waller

  • Retired
  • Registered User
  • *
  • Postova: 1
    • Profil
[RECRUITMENT APPLICATION] LOS SANTOS CITY GOVERNMENT - Spencer Waller
« u: Veljača 21, 2021, 04:51:10 poslijepodne »

LOS SANTOS CITY GOVERNMENT
RECRUITMENT APPLICATION
CITY OF LOS SANTOS


1. APPLICANT INFORMATION
1.1 Ime i prezime: Spencer Waller
1.2 Datum rođenja: 15/05/1991
1.3 Pol: Muški
1.4 Adresa: Los Santos, Crystal Gardens 31/a
1.5 Broj telefona: 499263
1.6 Da li ste državljanin Sjedinjenih Američkih Država: Da.
1.7 Da li posedujete važeću vozačku dozvolu: Da.
1.8 Priložite potvrdu o nekažnjavanju od strane Los Santos Police Department (( KLIK OVAMO OBAVEZNO )) : https://i.imgur.com/drLLrKS.png


2. APPLICANT BACKGROUND AND EDUCATION
2.1 Da li posedujete diplomu srednje škole, navedite naziv srednje škole: Da, Verona High School
2.2 Da li posedujete diplomu fakulteta, navedite naziv fakulteta: Ne, samo kurs za bezbednost.
2.3 Biografija (minimalno 50. reči): Spencer Waller, rodjen je 15/05/1991 u veoma imucnoj porodici. Kroz detinjstvo bio je veoma uglednog ponasanja koje je zadrzao sve do sad. Bavio se sportom, druzio se sa vrsnjacima i skolovao se. Spenceru je skola dobro isla, imao je dobre ocene, bio je miljenik medju drustvom i profesorima. U slobodno vreme obicno vozi motor sa drustvom ili ide u teretanu. Po zavrsetku svog skolovanja Waller upisuje kurs bezbednosti u San Fierru kog zavrsava bez poteskoca. Njegov otac, protiv Spencerove volje, zaposljava ga u svojoj privatnoj firmi. Spencer trenutno zivi sa devojkom u Crystal Gardens-u i u potrazi je za novim poslom.
2.4 Naziv pozicije za koju aplicirate: Security Agent.

3. APPLICANT STATEMENT
3.1 Ja, Spencer Waller, potvrđujem da su informacije date u ovoj prijavi činjenične u vreme podnošenja. Ako podnesem ovu prijavu, ovlastim Los Santos City Government i sve relevantne radnike koji su im ovlastili da izvrše temeljitu istragu o meni, što može uključiti pristup relevantnim državnim zapisima. Shvatam da ukoliko se neka informacija smatra neistinitim, mogu se suočiti sa građanskim ili krivičnim kaznama. Takođe priznajem da sam pročitao sve informacije koje su mi pružene i da sam uložio sve napore u podnošenju i prikupljanju ove aplikacije. Svestan sam posledica ukoliko kršim neko od pravila ugovora, a to je kazneni progon sukladno Penal Code of San Andreas.

4. (( OUT-OF-CHARACTER INFORMATION ))
4.1 Slika [/stats + time]: https://i.imgur.com/drLLrKS.png
4.2 Zašto želite da se priključite LSGOV (minimalno 50. reči): Prosao sam kroz dosta fakcija na serveru ali ipak sam se pronasao u ovom tipu RolePlaya. Ovog karaktera developam vec duze vreme i vec sam bio u governmentu ali vise nisam zbog neaktivnosti koja je usledila manjkom RP-a securitija unutar departmenta. Zelim se ponovo prikljuciti jer sam video da je Security skupio dovoljan broj clanova za sasvim solidan roleplay.
4.3 Jeste li imali prijašnja iskustva s "ROLEPLAY Governmenta", ako da opišite ih: Kao sto sam gore naveo Security Agent sa Spencerom i pocetkom 2020te kao pravnik Nikolai Lavrov.
4.4 Da li prihvatate sva pravila organizacije: Naravno.
4.5 Da li prihvatate ugovor od 15 dana: Prihvatam.

City of Los Santos ~ "We won't be broken hypocrites forever"
Los Santos City Government

Copyright © 2021 City of Los Santos