Autor Tema: (( RolePlay zastupnika u skupstini Los Santosa ))  (Posjeta: 23 vremena)

Doug Hall

  • Council Chairperson
  • Registered User
  • Postova: 11
  • "We won't be broken hypocrites forever"
    • Profil
(( RolePlay zastupnika u skupstini Los Santosa ))
« u: Travanj 26, 2021, 05:34:15 poslijepodne »


LOS SANTOS CITY COUNCIL

VODIČKako se priključiti gradskoj skupštini? Koja je uloga gradske skupštine?

NAPOMENA: Vodič pročitajte do kraja, kako bi shvatili funkcioniranje gradske skupštine u potpunosti. Sastav je jednostavan, BITNO JE samo ga pročitati koncentrirano i čekamo Vas da nam se priključite u roleplayu.Što je zapravo gradska skupština?

Gradska skupština je zakonodavno tijelo grada Los Santos. Ona se sastoji od najmanje 7 zastupnika koji raspravljaju o predloženim zakonima, odlukama te amandmanima. Gradska skupština mora biti dinamična, svaki zastupnik ima neke svoje interese i predlaže zakone ili odluke kojima želi poboljšati neke stvari u gradu ili pak okrenuti stvari u svoju korist. Sjednice gradske skupštine održavat će se preko foruma gdje ćemo svi moći sudjelovati, neovisno o tome kad je tko tu od zastupnika, što će omogućiti da svi zastupnici budu uključeni i atraktivniju raspravu.Koja je poanta gradske skupštine?

Gradska skupština je srž organizacije Los Santos City Government, ona je zapravo pokretač tog cijelog roleplay, pokretač civilnog roleplay iz razloga jer njezine odluke ili zakoni mogu znatno utjecati na promjene u društvu, na veće poreze, na strožije pravosuđe, na konzervativnije zakone i tu civili imaju priliku da izražavaju svoje nezadovoljstvo, novinari da o svemu obavještavaju kako bi radnja iz sekunde u sekundu bila dinamična, puna preokreta i sličnih situacija. Mnogi smatraju kako je uzaludno pisati bilo kakve zakone i o njima raspravljati, dok drugi vide mogućnost iskorištavanja svoje pozicije i predlaganja zakona koji im mogu donijeti financijsku korist, zapravo da se nalaze u poziciji moći, ali legalno.Što je potrebno učiniti da postanete zastupnikom u gradskoj skupštini? Aktivnost?

Potrebno je poznavati osnove političke komunikacije i izraziti stvarnu želju i htjenje za takvim što. Za biti gradskim zastupnikom potrebno je da na tjednom nivou izdvojite minimalno 2h, a ukoliko se želite promovirati u jednog zastupnika koji je aktivan, naravno imate i tu priliku te svaki dan davati različite intervjue , izjave , održavati press konferencije i predlaganja raznih kontroverznih ili liberalnih odluka ili zakona.


Will be Updated
Credits: Willa, City of Angels
« Zadnja izmjena: Travanj 26, 2021, 06:35:12 poslijepodne od Doug Hall »